[SC]-Наградна игра

View previous topic View next topic Go down

[SC]-Наградна игра

Post by Chris Moner on Fri Aug 04, 2017 6:15 pm

Доколку донесите 5 играчи на нашиот сервер добивате бесплатен Админ 1 без никаков тест.
5 играчи треба да потврдат дека вие сте ги донесле

Nick IG:
Sliki od potvrdite:

Chris Moner
Admin

Posts : 12
Join date : 2017-08-04

View user profile http://sc-gaming.forumotion.me

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum